Informatie aanvragen

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij helpen u graag!

 

Uw loodgieter voor installatie van gas & water

Installatiebedrijf A. Zijlstra is uw installateur voor water- en gasleidingen van woningen en bedrijfspanden, in Groningen en Drenthe. Wij zijn een van de installatiebedrijven die door Energiewacht zijn geselecteerd voor de uitvoering van installatiewerken.

Kwaliteit van installatie gas en water

Bij de installatie van gas- en waterleiding is topkwaliteit van het grootste belang. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van Kiwa en Giveg gekeurd leidingmateriaal en fittingen. Aanleg van leidingwerk gebeurt altijd volgens geldende kwaliteitsnormen en voorschriften. Onze kwaliteit wordt gegarandeerd door Sterkin & KvINL.

Waterontharder

Het water in Noord-Nederland is vrij hard. Daarom adviseren wij gebruik van een waterontharder. Dat heeft veel voordelen, zoals:

  • lagere energiekosten
  • minder kalkaanslag in uw badkamer of toilet
  • uw witgoed en sanitair gaat langer mee
  • besparing op zeep en wasmiddel
  • uw kleding blijft langer mooi
  • effectief tegen diverse huidaandoeningen
  • goed voor het milieu

Wij zijn dealer van de kwalitatief hoogwaardige BWC waterontharders

Ga ook voor 100%

Kies voor de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Onze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

Apparaten zoals je koffiemachine, stoomoven en Quooker gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is. Er komen minder schadelijke chemicaliën in ons kostbare water, want je hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. In het dagelijks leven heb je minder wasmiddel, zeep en shampoo nodig. Huidproblemen? Kalkvrij water helpt irritatie echt voorkomen. Ook oude kalkaanslag verdwijnt.

Keuring gasinstallatie

Laat uw gasinstallatie regelmatig op veiligheid controleren. Als Sterkin erkend gastechnisch inspectiebedrijf en installateur combineren wij deze inspectie eenvoudig en voordelig met regulier onderhoud van uw gastoestel. 

Ontdooien en repareren bevroren waterleiding

Is uw waterleiding bevroren? Wij helpen u graag bij het ontdooien. Ook voor reparaties van mankementen door vorstschade kunt u bij ons terecht. En wilt u voorkomen dat uw waterleiding bevriest? Kies dan voor preventieve maatregelen zoals een vorstvrije buitenkraan of warmtelint.

Legionellapreventie

Bij aanleg en montage van elke waterleiding houden wij rekening met legionellapreventie. Onze installaties voldoen aan alle normen op dit vlak. Ook voor een legionella beheersplan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vorstvrij drinkwater veehouderij

Voor zowel de professionele agrarische veehouderij als voor houders van hobbydieren bieden wij vorstvrije drinkwatersystemen. Zo hebben uw dieren altijd vers drinkwater.


Verwarming

Standaard CV-ketel vervanging bij Zijlstra installatiebedrijf, wel zo compleet!

Meer informatie


Zonne-Energie

Bespaar op uw enegriekosten en stoot minder CO2 uit.  

Meer informatie


Gas en water

Bij gas- en waterleidingen denken we aan de verbindingen tussen de gas- en watermeter en de tappunten in uw woning. 

Meer informatie


Elektrotechniek

Voor functionele, degelijke en veilige elektrotechnische installatie kiest u voor Installatie A. Zijlstra.  

Meer informatie


Sanitair 

Maak uw badkamer en toilet sfeervol in uw persoonlijke stijl. De keuze in sanitair, tegels en kleuren is enorm.

Meer informatie


Riolering

Is uw riolering of afvoer verstopt? Uw probleem is snel opgelost door Zijlstra!  

Meer informatie


Dakbedekking

Als gerenommeerd dakdekker voeren wij dakbedekkingen van nieuwe daken, dakrenovaties en dakreparaties uit.  

Meer informatie


Zink en koper

Dakgoten en regenpijpen in zink en koper geven uw huis of bedrijfspand een speciale, fraaie uitstraling.  

Meer informatie

Installateur van gas en water in Groningen en Drenthe

Installatiebedrijf A. Zijlstra is een erkend installateur van gas en water in de provincies Groningen en Drenthe. Ons werkgebied omvat onder meer Siddeburen, Slochteren, Harkstede, Groningen, Haren, Hoogkerk, Grootegast, Uithuizen, Eemshaven, Appingedam, Delfzijl, Veendam, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Roden, Assen, Westerbork, Smilde, Beilen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen en Meppel.